SOCIAL MEDIA

Facebook

Facebook is een soort digitaal dagboek waar vrienden elkaars belevingen en bevindingen kunnen lezen en zien. Voor particulieren erg sociaal, maar voor bedrijven ook erg interessant. Nieuwsberichten en advertenties kunnen een groot bereik hebben door de "Likes" van "Vrienden". Een ieder die lid (Vriend) is kan een bericht like en of delen, hiermee is het zichtbaar voor alle vrienden uit zijn of haar lijst en zo kan het sneeuwbal effect ontstaan. 

Wij kunnen voor u een Facebook account opzetten en inrichten. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw account beheren en op tactische tijden berichten plaatsen die u product of dienst promoot. 

 

Twitter

Twitter is een applicatie waar particulieren en bedrijven kunnen "Tweeten" wat ze op dat moment bezig houdt. Een handige manier om in 140 tekens een reclameboodschap te uiten. Binnen Twitter kennen we 2 tekens die van belang zijn. Wanneer de @ (gevolgd door een account) gebruikt wordt dan stuur je een bericht aan dat account en leesbaar voor een ieder. Een # wordt gebruikt om een onderwerp aan te geven. Indien een bedrijf gebruikt maakt van Twitter is het van groot belang om direct gehoor te geven aan meldingen gericht aan u. Particulieren gaan twitter steeds meer gebruiken als een soort klantenservice met als bijwerking dat een iedere de berichten kan lezen. 

Wij kunnen voor u een Twitter account opzetten en inrichten. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw account beheren en op tactische tijden tweets plaatsen die u product of dienst promoot.